Liten röst


Pieni ääni, eller Liten röst, är en plattform dit vem som helst kan skicka en artikel, en novell eller en dikt för publicering.

Syftet med projektet är att erbjuda mediesynlighet i form av en blogg för alla sorters skribenter oavsett bakgrund eller tidigare erfarenhet. Om du vill skriva om vad som är fel, vad som är viktigt för dig, eller vad som intresserar dig och vad du skulle vilja dela med dig av, kan den här plattformen vara något för dig.

Vi publicerar korta artiklar (max 1 000 tecken), medellånga artiklar (max 3 000 tecken) och långa artiklar (max 9 000 tecken). Vi hoppas på artiklar i alla kategorier. Dessutom ger vi ut korta skönlitterära berättelser och dikter.

Valet av ämne är fritt. Däremot publicerar vi inte innehåll som hetsar till hat eller innehåller hatretorik, attackerar någon eller sprider falsk information. Vi hoppas på konstruktiva tal och dialogöppningar och, särskilt i de längre artiklarna, en analytisk touch.

Vi kan publicera en text med författarens namn, ett alias eller anonymt. Vi uppmuntrar dig att skriva med ditt namn, om inte ämnets känslighet hindrar det. Vi kommer inte att publicera ditt namn eller dela det med någon, om du inte har gett oss din tillåtelse.

Vi kan förkorta för långa texter och redigera språkfel i artiklar.

Vi tar emot förslag på artiklar, berättelser och dikter via e-post (pieniaani@gmail.com) eller via kontaktformuläret.

För närvarande accepterar vi artiklar på finska, svenska, engelska och ryska.

Mer information om Liten röst finns här (på finska).


Create a website or blog at WordPress.com