Pieni ääni


Pieni ääni on verkossa ilmestyvä julkaisu, johon kuka tahansa voi lähettää julkaistavaksi artikkelin, tarinan tai runon.

Julkaisualusta kaikenlaisille kirjoittajille

Pienen äänen tavoite on tarjota blogimuotoisessa julkaisussa mediatilaa kaikenlaisille kirjoittajille. Se ei pyri korvaamaan journalistilähtöistä mediaa, kuten ns. vastamediat, vaan luomaan uudenlaisen, sitoutumattoman alustan, jossa muutkin kuin yhteiskunnalliset vaikuttajat ja media-alan ammattilaiset voivat osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja julkaista artikkeleita itseään kiinnostavista aiheista. Se pyrkii luomaan tilaa sosiaalisen median diskursseja hitaammalle keskustelulle, jossa kenellä tahansa on mahdollisuus julkaista myös pitkiä ja analyyttisiä keskustelunavauksia.

Jos haluat kirjoittaa siitä, mikä on sinulle tärkeää, mikä on mielestäsi pielessä tai mikä sinua kiinnostaa ja minkä haluat jakaa, Pieni ääni voi olla etsimäsi julkaisukanava.

Lisäksi Pienessä äänessä julkaistaan lyhyitä fiktiivisiä kertomuksia sekä runoja.

Pienen äänen esittely on luettavissa täällä.

Tekstikategoriat ja ohjeita kirjoittajille

Pienessä äänessä julkaistaan asiapitoisia tekstejä eli artikkeleita kolmessa kategoriassa (merkkimäärät sisältävät välimerkit):

  • lyhyitä äänenavauksia (enintään 1 000 merkkiä),
  • keskipitkiä puheenvuoroja (enintään 3 000 merkkiä), sekä
  • pitkiä syväluotauksia (enintään 9 000 merkkiä).

Lisäksi Pienen äänen tarinapalstalla julkaistaan lyhyitä fiktiivisiä kertomuksia sekä novelleja ja runopalstalla julkaistaan toimitukseen lähetettyjä runoja.

Tekstien aihe, muoto ja genre ovat vapaat.

Julkaisemme kirjoituksia kirjoittajan nimellä, nimimerkillä tai anonyymisti. Kannustamme kirjoittamaan omalla nimellä, ellei aiheen arkaluontoisuus ole esteenä. Toimitus ei julkaise kirjoittajan nimeä eikä kerro sitä eteen päin, ellei kirjoittaja ole antanut siihen lupaa.

Toimitus voi lyhentää ylipitkiä kirjoituksia sekä tehdä hienovaraista kielenhuoltoa.

Emme julkaise sisältöä, jossa lietsotaan vihaa, hyökätään jotakuta henkilöä vastaan tai levitetään virheellistä tietoa. Toivomme rakentavia puheenvuoroja ja keskustelunavauksia sekä varsinkin pidemmissä artikkeleissa analyyttistä otetta.

Artikkeli-, tarina- ja runoehdotuksia voi lähettää toimitukseen joko sähköpostitse osoitteeseen pieniaani@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

Otamme tällä hetkellä vastaan suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi kirjoitettuja tekstejä.

Huomasitko asiavirheen?

Pyrimme välttämään virheellisten tietojen julkaisemista, mutta aina tämä ei välttämättä onnistu. Jos huomasit julkaistussa artikkelissa ilmiselvän asiavirheen, voit ilmoittaa siitä toimitukselle (pieniaani@gmail.com), jotta tekstiin voidaan tarvittaessa lisätä oikaisu.


Create a website or blog at WordPress.com