Toivo

KAISA SAARIAHO

Toivo on aina olemassa. Pianosta se soi pehmeänä, selkeyttä tuovana äänenä. Pystytkö havaitsemaan toivon ympärilläsi, kun elämäsi tuntuu raskaalta, kun et virtaa esteettä kuin joki? Osaatko avata silmäsi näkemään elämän runsauden ja ihanat mahdollisuudet? Kun vain huomaat saamasi siunaukset, ne tulevat heti lähellesi ja vievät sinut oikeaan todellisuuteesi.

Olet täällä maan päällä jostain arvokkaasta syystä, et vain ajelehtimassa alempien energioiden orjuuttamana. Olet selviytyjä, kun alat nähdä itsesi ja elämäsi kaiken positiivisen potentiaalin valossa. Sinulla on lupa nähdä itsesi niin.

Sinulla on toivoa, kun arvostat itseäsi ja elämääsi syvästi. Anna itsellesi aikaa kuunnella itseäsi. Oman arvosi ymmärtäminen on omissa käsissäsi. Kaikilla ei välttämättä ole todellista rakkautta sinulle annettavaksi, eikä sinun kannata elää sitä toisilta pyytäen. Kun olet paras ystävä itsellesi, osaat huomioida myös toisia huolellisesti.  

Turhamaisuus estää näkemästä toivon kauniita säteitä. Se pitää kiinni pinnallisessa ja ulkoisessa ajattelussa. Avautunut suuri sydän näkee asiat avarasti takertumatta negatiivisiksi koettuihin yksityiskohtiin, jotka kapeakatseista mieltä harmittavat. 

Toivo tuo mukanaan onnellisuuden ja keveyden. Voit jopa leikillisesti nauraa virheillesi ja raskailta tuntuneille asioille. Oma todellinen luonteesi on sellainen, täynnä iloa, ja yhteytesi siihen voi luonnollisesti vahvistua.

KAISA SAARIAHO

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Uusimmat julkaisut

Kaukainen muisto ystävästä

ANNI KANNIAINEN Kaukainen muisto ystävästä säilyy sydämessä / laatikkoon sen nimen sulkee / kolmanteen sydänkammioon. […]

Kaksi rantaa – Два берега

RUSLAN VESTERINEN Kaksi rantaa, joki niiden välissä… / Kaksi rantaa, niiden välissä ohut jääkerros, / Vesi juoksee, mutta jää seisoo. / Jää on päällä ja vesi pohjassa. / Jäällä on kalastajia, vedessä karppeja. […]

Storms – Tormentas

MARGARITA VULGARE I was born to endure these kinds of storms / Though it’s something I never asked for / I wish I could dance under the lightnings / But I’m not that kind of gal / Not at all […]

Öljytie

ANNI KANNIAINEN Kuljen öljyteitä / tuhokoneidensa melutessa / tässä muovikaupungissa / vaivoin osaan hengittää / He kehystävät tuhonsa / ja peittävät sen kimalteella / säveltävät profetian / lopun oopperan, / se toteen käy. […]

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: